Neohodnoceno

Višně lyofilizované v hořké čokoládě

Abychom chutnaly ještě lépe, celé nás ponořili do hořké čokolády. Díky tomu už nejsme tak kyselé a krásně se rozplýváme na jazyku. Ale pozor, jsme silně návykové! Stačí jeden kousek, a rázem zmizí celý pytlík!

  • lyofilizované višně a hořká 70% čokoláda
  • výrazná sladkokyselá chuť
  • česká výroba
Skladem (1 ks)
Kód: 4342
189 Kč
Višně lyofilizované v hořké čokoládě
Novinka

Ovoce a ořechy v čokoládě patří mezi nejoblíbenější hřešení v každém (ne)vyváženém jídelníčku. Višně s čokoládou je zkrátka kombinace, která patří mezi nejvyhledávanější a nejoblíbenější. Proč? Sladkokyselé višně jdou s jemnou texturou a výraznou chutí hořké čokolády skvěle dohromady. Naše jsou ovšem jedinečné! Nečekejte žvýkavé přeslazené ovoce nebo mdlou čokoládu, tyto višně v čokoládě jsou křupavé, výrazné, s dokonale vyváženým poměrem čokolády a ovocných tónů. Obalili jsme je dokonce ve dvou vrstvách kvalitní hořké čokolády a pro vůni a výraznější chuť jsme každý kousek posypali višňovým práškem. Tolik práce kvůli sladkosti? Samozřejmě, odměna od Světa plodů přece musí stát za to!

TOP informace o višních v čokoládě

  1. Višně neobsahují pecku.
  2. Mají příjemnou křupavou konzistenci.
  3. Hořká 70% čokoláda je vyrobena v České republice.
  4. Obalit jednu várku v čokoládě trvá až 4 hodiny.
  5. Bez palmového oleje, bez lepku a bez laktózy, vhodné pro vegany.

Jak se višně suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Základní specifikace
Složení hořká 70% čokoláda 82,9 % (kakaová hmota, cukr, kakový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), višně lyofilizované celé 9,5 %, višně lyofilizované prášek 7,6 %
  • SurovinaVišně
  • ZpracováníV hořké čokoládě
  • AlergenyAlergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původuČeská republika
  • SkladováníSkladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • BaleníZnovuuzavíratelný ZIP sáček
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g2613 kJ / 629 kcal
  • Tuky42,5 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny26 g
  • Sacharidy44,6 g
  • z toho cukry39,8 g
  • Vláknina13,9 g
  • Bílkoviny10 g
  • Sůl0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zpět do obchodu