Hořká čokoláda
Pro případ, že toho sladkého cukroví bude prostě už moc.
Čokoláda tak silná, že rozlouskla i burský oříšek.
Maliny a ostružiny prošly mrazem, aby se k ní dostaly. To vy rozhodně nemusíte.
Čokoláda i káva jsou nejlepší opravdu tmavé. Proto si tak rozumí.
Banány v čokoládě. Mrazem sušené banány v čokoládě.
Trocha hořkosti, kdyby vám to vánoční cukroví lezlo už i ušima.
Hořká čokoláda s vyobrazením lebky.
Hořká čokoláda s náhrobkem.
Kešu, pekan, mandle, pistácie a papaya zpečetí váš vztah k pořádné čokoládě!
Ten nejčokoládovější lískový oříšek.
Cesta k dobré čokoládě je trochu (pekanový) oříšek. Tyhle jahody si dokonce musely projít mrazem.